Deze essentials heb je nodig voor een dagje uit met baby


Een dagje uit met een baby is niet zoals je zonder baby gewend bent en vraagt veel voorbereiding. Je moet met veel dingen rekening houden, wat neem je nou allemaal mee?

Met deze essentials ben je helemaal ready to go!

1. Extra kledingsetje

Ongelukje gebeurd? Zo opgelost! Of jij het nou bent of de baby, er wordt iemand vies. Een extra setje kleding is dan heel handig.

2. Snoeten- en billendoekjes

Een dagje weg met je kleintje? Met kids zijn snoeten- en billendoekjes nou eenmaal onmisbaar. Of jij nou degene bent of de baby, er wordt iemand vies. Snoeten- en billendoekjes zijn altijd fijn om bij de hand te hebben én dan is een ongelukje snel verholpen.

3. Goede kinderwagen

Een goede kinderwagen hoort al bij de voorbereiding en is een vereiste voor een dagje weg. Je wil niet voor ieder uitje – waar je de ene keer naar de dierentuin gaat en de andere keer een avontuurlijke wandeling maakt – een andere wagen meenemen. Wat is nou fijner dan één wagen te gebruiken die voor elk uitje geschikt is. De iCandy for Landrover All-Terrain is zo’n wagen: door de vier met lucht gevulde banden is deze wagen geschikt voor elk terrein – en daarmee elk uitstapje. Van bospaden tot hobbelige weggetjes, er kan overal mee worden gereden. Ook handig: de wagen is heel makkelijk te vervoeren!

4. Oprolbaar matje

Een oprolbaar matje is altijd handig om bij je te hebben zodat je de kleine kan verschonen, at any time.

5. Een handige rugtas

Om al deze genoemde essentials bij je te dragen is een rugtas erg handig, zo heb je ook nog je handen vrij voor je kleintje. Geen zin om de hele dag met – een redelijk zware – rugtas rond te lopen? Een grote mand onderin de kinderwagen is daarom ideaal. De iCandy for Landrover All-Terrain wagen heeft een grote mand onderin de wagen, waar genoeg plek is voor al deze essentials én je kunt er heel makkelijk bij. Daarnaast bevat deze kinderwagen ook een multifunctionele Cargo Bag die is ontworpen om perfect in de mand van de wagen te passen én als rugtas gedragen kan worden: ideaal dus!

6. Reservespeen

De steun en toeverlaat op moeilijke momenten: de speen. Deze kun je uiteraard niet vergeten bij een dagje weg en vergeet ook vooral geen reserve mee te nemen. Reserves meenemen geldt eigenlijk voor alles. Ook als je kleintje een lievelingsknuffel heeft, neem een reserve-lievelings mee.

7. Zonnebescherming

Niks leukers dan de wereld ontdekken in een wagen waarin je kleintje ook daadwerkelijk naar de ‘wereld’ gericht zit. De iCandy for Landrover wagen kun je makkelijk met eenhandsbediening in verschillende modus zetten: als autostoeltje, reiswieg, naar ouders gericht én naar de wereld gericht. Als het zonnig is en je kindje daardoor met zijn gezichtje in de zon zit, is het heel belangrijk om je kleintje te beschermen tegen de zon. Vergeet geen petje of mutsje, zonnebrand en een parasol voor aan de wagen.

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum

In samenwerking met iCandy

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze essentials heb je nodig voor een dagje uit met baby
Sluiten