De baby 10 feb 2018 Melissa Eissens

Is dit dekentje de oplossing voor de vervelende blikken tijdens het voeden in het openbaar?

Yay! Goed nieuws voor alle moeders die binnenkort voor de eerste keer in het openbaar borstvoeding gaan geven, of voor de moeders die dit nog een beetje spannend vinden.

Borstvoeding geven in het openbaar

Hoewel borstvoeding geven in het openbaar een van de meest normale dingen zou moeten zijn, vinden sommige mensen het in deze maatschappij toch nog raar. Om al deze mensen er maar meteen aan te laten wennen heeft Lindsay White, moeder van twee heeft zojuist de perfecte oplossing gevonden.

Einde aan de vervelende blikken

De vervelende blikken die sommige voedende moeders in het openbaar krijgen, daar moet een einde aan komen. Hoe kan dit zo snel mogelijk? Met een dekentje die bedekt is met borsten natuurlijk! Het is modieus, hilarisch en het verteld meteen een verhaal. Zou jij ‘m aanschaffen?
dekentje

Lindsay was het zat om zich ongemakkelijk te voelen. ‘Na mijn tweede baby, Koda, was ik op een bruiloft. Hij kreeg honger dus ik ging aan onze tafel in de hoek van de kamer zitten en begon hem te voeden. Een vrouw kwam naar me toe en zei: denk je echt dat je dat hier moet doen? Misschien moet je naar de badkamer gaan schat. Hoe graag ik ook tekeer wilde gaan tegen deze vrouw, ik grinnikte en ging gewoon door met voeden. Het was DEZE nacht dat ik het idee voor The Baby Blanket kreeg’, schrijft ze op haar website.

Kosten

Het deken is hier te koop en kost $48,50 kost. Je hoeft het natuurlijk niet per se te gebruiken om borstvoeding mee te geven. Je kunt je baby hier ook lekker warm in inbakeren. Maar ook heel leuk als cadeautje!

When someone asks you to cover up in public… We had a good laugh ? #normalizebreastfeeding #momlife #dropthecover

A post shared by Baby Gifts | Lindsay White (@lot801) on

 

@ohsoantsy being super mom while at the Women’s March in Seattle ❤️❤️❤️ #normalizebreastfeeding #dropthecover

A post shared by Baby Gifts | Lindsay White (@lot801) on

Reacties

Lindsay is overweldigd door alle positieve reacties die ze heeft ontvangen, vertelt ze aan ScaryMommy. Vele moeders bedanken haar voor het maken van een deken die hen vertrouwen geeft om in het openbaar schaamteloos te voeden. Buitenstaanders weten meteen waar je mee bezig bent dus hoeven niet meer zo te blijven kijken. ‘Het deken is een symbool dat je niet alleen bent’, zegt ze.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Is dit dekentje de oplossing voor de vervelende blikken tijdens het voeden in het openbaar?
Sluiten