Slapen 18 jan 2019 Chiara Izelaar

De leukste babykamer trends voor 2019

Is er een kindje op komst? Dan is niets zo leuk om te shoppen voor babykleertjes, het uitkiezen van de kinderwagen en het inrichten van de babykamer. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Dit zijn de leukste babykamer trends voor 2019.

De afgelopen jaren haalden we de natuur maar al te graag binnenshuis. Ook in 2019 is de overkoepelende interieurtrend het verwerken van natuurlijke elementen. Dit kun je goed terugzien in de leukste babykamer trends voor het nieuwe jaar!

Rieten accessoires

Als het om natuurlijke accessoires gaat, is riet helemaal hot and happening in 2019. De babykamer krijgt hierdoor meteen een aardse look. Wij hebben ons alvast laten inspireren door Pinterest.

babykamer .        babykamer .         babykamer

Botanische tuin

Een botanische tuin is natuurrijk en werkt vaak rustgevend. Je kunt losgaan met allerlei tinten groen, planten, tropische bloemen en vlinders. Je kindje zal opgroeien in een natuurrijke omgeving. Een ander voordeel is dat deze trend eigenlijk altijd ‘in’ blijft. Als je baby een kleuter wordt – of zelfs een peuter – is de kans groot dat deze stijl nog steeds helemaal bij je past. Planten zijn immers tijdloos. Wil je weten welke planten niet schadelijk zijn voor je kindje? Dit zijn de 10 beste planten voor in de babykamer. 

babykamer .         babykamer   babykamer

 

Okergeel en donkerblauw

Deze vrolijke kleuren zien we niet alleen terug in de modebladen, maar ook in tijdschriften voor interieurs. Het fijne aan deze kleuren is dat ze zowel leuk zijn voor een jongens- als meisjeskamer. Misschien vind je donkerblauw iets te intens voor een babykamer. Of okergeel juist te fel. Je hoeft niet perse los te gaan met verf, maar je kunt deze kleuren ook in de babykamer verwerken met accessoires. Wanneer er een nieuwe trend om de hoek komt kijken, kun je de babykamer makkelijk aanpassen!

babykamer .         babykamer .         babykamer

Dieren zijn hip

Kinderen zijn dol op dieren, maar om nu dagelijks naar de kinderboerderij of dierentuin te gaan… Tja, je kunt die beestenboel natuurlijk ook gewoon in huis halen! Met deze trend kun je alle kanten op. Of je nu een jungle thema aanhoudt, de babykamer voorziet van boerderijdieren of er een sprookjesachtig bos van maakt: alles is mogelijk! TIP: laat je inspireren door bekende tekenfiguren, zoals Bambi, Nijntje of Woezel en Pip.

babykamer .         babykamer .         babykamer

Beeld: Pinterest 
Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum

Prenatral

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
De leukste babykamer trends voor 2019
Sluiten