First Times Aflevering 7: De eerste keer doorslapen

Als je voor het eerst ouder wordt, is niets meer hetzelfde. En je wist niet dat je na één minuut al zoveel kon houden van iemand. Die first times met je (eerste) kindje zijn magisch, eng, onvergetelijk en het mooiste dat je ooit is overkomen. Samen met Zwitsal vroeg Famme Baby 8 moeders en vaders terug te blikken op hun allereerste keren.

First Times is de eerste en goudeerlijke videoreeks van Famme Baby. In de zevende aflevering ‘eerste keer doorslapen’ bespreken Katja, Lotte, Thea, Patricia, Bien, Muriel, Mitchell en Ron de eerste nacht dat hun baby doorsliep. Wat (let’s be honest) wel een fantástische mijlpaal is.

First Times bespreekt hoe het ouderschap er écht aan toe gaat. Dat betekent niet alleen de picture perfect stories maar ook de wanhoopsmomenten, bloopers en slapeloze nachten met donkere wallen. Zwitsal begrijpt als geen ander hoe het kersverse ouderschap eraan toe gaat. Minder perfectie, meer leven in het moment, want voor je het weet loopt dat brutale kontje van je weg. Zwitsal zegt: ‘voel je vooral niet schuldig, je doet het hartstikke goed!’

En wie zijn deze 8 vaders en moeders eigenlijk? We introduceren ze nog even:

Katja en Lotte

Zitten tegenover elkaar op kantoor van uitgeverij Wayne Parker Kent en raken niet uitgepraat over het moederschap, mits er maar gelachen kan worden. Single mom Katja heeft een dochter genaamd Eva en zoon Sam. Lotte is moeder van Roan (1), woont aan het strand (wij zijn jaloers) en heeft Roan ‘Baby’ van Justin Bieber geleerd en komt er gewoon voor uit!

Thea en Patricia

Thea is moeder van Jimi en Siem, schrijft interviews voor Beau Monde en weet daardoor als eerste wat er speelt bij de BN’ers. Patricia is journalist en freelance redactiemanager. Dochter Lóa maakt het haar niet altijd makkelijk, maar dit stoere peutertje komt er wel met haar sterke willetje.

Bien en Muriel

Kennen elkaar uit het studentenhuis en zijn sindsdien besties. Bien werkt in HR en heeft drie schatjes (Gijs, Anna en baby Keet). Muriel is hoofdredacteur van Famme en Famme Baby en is – misschien heb je er al weleens over gelezen – een trotse all boys mom van zonen Joaquim, Valentijn en Luca. Boevengespuis is het, heerlijk.

Mitchell en Ron

Zijn al amigo’s sinds hun tienerjaren. Mitchell is een echte gentleman, want runt herenmagazine Manners.nl. Zijn zoontje Lewis is om op te vreten (iets met Antilliaanse roots). Ron werkt bij ING en heeft een dochtertje, Esmee.

In samenwerking met Zwitsal