Dansen met je baby, deze papa’s doen het om de band tussen beide te versterken

Het is niet alleen een goede work-out maar ook een manier om met je kindje te bonden: dansen met je baby. De Amerikaans dansschool GroovaRoo zag hier wel brood in en organiseert danslessen voor vaders en hun kroost.

Misschien dacht je dat vaders hier niet zoveel zin in hadden. Nou, think again. Nadat dansschool GroovaRoo het onderstaande filmpje online gooide, liep het storm. Bekijk vooral even de geweldige video.

LEES OOK: 10 super slimme hacks voor de buggy die iedere mama moét weten

Too sexy

En omdat we dit een hartstikke fijn clipje vinden, hebben we nog wat rondgesnuffeld op YouTube. Blijkt dat er nóg een heerlijke video is, waar de vaders dansen op het nummer ‘I’m too sexy for my shirt’. Sexy papa’s en lieve baby’s, we like!

We kunnen overigens wel stellen dat mensen wereldwijd geïnteresseerd zijn in zo’n baby-papa-danceclass. Bij elkaar werden de video’s van GroovaRoo meer dan 45 miljoen keer bekeken. Dus, wie begint in Nederland zo’n toffe dansschool voor papa’s?

Dansen niet helemaal jouw ding? Hier vind je nog 7 superleuke dingen om samen met je baby te doen

GroovaRoo

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Dansen met je baby, deze papa’s doen het om de band tussen beide te versterken
Sluiten