De baby 10 aug 2018 Redactie

Cute: hoe baby Emma uit Friends er nu uitziet

De populariteit van de serie Friends lijkt bewonderenswaardig genoeg alleen maar te stijgen. Alle seizoenen zijn nu te zien op Netflix (hè hè, kan je eindelijk die verhaallijn eens volgen). Nu struggle je natuurlijk al maanden met de prangende vraag: hoe ziet baby Emma er anno 2018 uit?

Over baby Emma

Even een korte samenvatting: Emma – het kind van Rachel en Ross dus – kwam ter wereld na een lange, vermoeiende bevalling van zo’n 47 uur. Haar favoriete lied was ‘I Like Big Butts’ en ze won ooit $1000 door mee te doen aan een ‘baby beauty pageant’.

#friendsemma #friendsdance #friends #ilikebigbutt #f4f #followforfollow #follow4follow #bigbutt #song #lol #rap

A post shared by MultipleFandom (@tvfever) on

De tweeling Cali Sheldon en Noelle Sheldon, die de rol van Emma speelden, zijn in de tussentijd wat centimeters gegroeid. Op de schattige Emma uit Friends lijken ze met hun zestien jaar allang niet meer. Feeling old yet?

That is so fetch!

A post shared by Noelle Sheldon (@noelle.sheldon) on

we made a friend!!

A post shared by cali (@cali.sheldon) on

Hoewel Friends jaren geleden eindigde met een knallende finale, wordt de serie opnieuw en opnieuw bekeken. Ook door de jongere generatie, de generatie van Cali en Noelle. Aan Bustle vertelde Noelle al eerder: “A lot of people in our school watch it, and most of them know we were in it, so they think that’s pretty cool.” En óf het cool is.

Benieuwd of de ouders van Emma nog steeds een setje zijn?

Friends-maker onthult of Ross en Rachel nog steeds samen zijn

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Cute: hoe baby Emma uit Friends er nu uitziet
Sluiten