Nieuwtjes 26 sep 2018 Marleen Staal

Té lief! Chihuahua leert zijn babybaasje hoe je moet kruipen

Als je denkt aan ‘op z’n hondjes’ moet je misschien in eerste instantie aan iets anders denken, maar deze slimme hond geeft een heel nieuwe lading aan deze uitspraak. In de meest lieve zin van het woord. De chihuahua leert zijn babybaasje namelijk kruipen! En dat doet hij even voor, jawel, op zijn hondjes.

Een hond is je beste vriend en beste vrienden helpen en steunen elkaar in alles. Chihuahua Pablo nam deze taak heel serieus en besloot dat het tijd werd dat zijn menselijke broertje maar eens zou leren kruipen.

Bijzondere band

Zijn Engelse baasje Clare Done legde dit intens schattige moment vast en deelde de video op Facebook waar hij inmiddels duizenden keren is geliked en gedeeld. Pablo heeft een bijzondere band met haar zoontje, vertelt Clare in een comment onder haar post. Hoewel ze in eerste instantie bang was hoe Pablo op haar kindje zou reageren, zorgt Pablo inmiddels heel goed voor hem. Hoe lief.

Ook al komt haar zoontje nog geen halve centimeter vooruit in de video, Pablo is vastbesloten en geeft niet op. Dus dat moet binnenkort vast goed komen. Wat we zeggen: honden zijn echt je beste vriend.

Just a dog showing his baby brother how to crawl 😂

Geplaatst door Clare Done op Vrijdag 21 september 2018

Laatste reactie
3 reacties totaal
Syben

Helemaal mee eens Niels!

Praat mee op het forum

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Té lief! Chihuahua leert zijn babybaasje hoe je moet kruipen
Sluiten