De mama 15 nov 2018 Susan Dalstra

9 superleuke dingen om te kopen voor je stylish zwangere vriendin

Als je bestie zwanger is, wordt ze tijdens de babyshower al overladen met luiertaarten, rompertjes en speelgoed. Allemaal heel leuk en praktisch, maar jij wil haar als vriendin iets geven wat naast leuk en praktisch ook nog eens iets is wat bij haar past en echt alleen voor haar is in plaats van haar mini me.

Met deze cadeaus geef je haar iets wat straks past binnen haar nieuwe leven en tegelijkertijd recht doet aan haar persoonlijkheid. Want je vriendin is straks naast moeder ook nog altijd een van de leukste vrouwen op aard. Daarom: cadeaus die comfortabel én chic zijn en waar ze hoe dan ook heel gelukkig van wordt.

1. Een mooie badjas. Die gaat ze na de bevalling vaak dragen, maar dan moet het er natuurlijk wel eentje zijn die comfortabel én mooi is. Deze kimono van Eberjey is mooi, maar ook vrouwelijk – zodat je vriendin zich niet Ma Flodder voelt.
badjas

Eberjey, €144,90

2. Een mooie dierenprint voor in de babykamer. Want Nijntje is een klassieker die altijd leuk blijft, maar niet écht origineel… Wij zijn dol op deze prints van The Animal Print Shop.

print

The Animal Print Shop, v.a. $25. 

3. Of je vriendin striae krijgt is grotendeels een genen-kwestie, maar je kan de schade beperken door trouw te smeren met crèmes en olies. Met deze zwangerschapsolie van Weleda is dat in ieder geval geen straf.

Weleda zwangerschapsolie,  €15,99

4. Niet per se het meest stylish cadeau, wél heel chill: een zwangerschapskussen. Dit helpt je zwangere vriendin een stuk lekkerder slapen en stimuleert de baby om de optimale geboortepositie aan te nemen.

Zwangerschapskussen, €34,95

5. Vergeet borstvoeding; voor nieuwbakken moeders is koffie álles. Als je haar deze knappe mokken cadeau geeft, denkt ze ook nog eens aan jou als haar wallen op de grond liggen en ze tussen de poepluiers zit.

HK Living, €34,95 

6. In het Engels, maar de moeite waard want een van de grappigste boeken op aarde omtrent zwangersschap: The Big Fat Activity Book for Pregnant People.

The Big Fat Activity Book for Pregnant People, €13,99 

7. Een zwangerschapsmassage is ideaal voor aanstaande mama’s die tegen het eind van hun zwangerschap steeds meer pijntjes hebben en/of moeilijk ontspannen. Bij onder meer het Massagehuys in Amsterdam kun je cadeaubonnen kopen voor zo’n massage. Genietôn!

cadeau

8. Als je moeder bent, komt alles aan op timemanagement. De Passion Planner is meer dan een agenda. Het help je met to do-lijstjes maken, doelen stellen en reflecteren. Het is daarmee de natte droom van iedere neat freak, maar schept ook orde in de chaos van je eh, minder georganiseerde vriendin.

Passion Planner, $30 

9. Voor als de badjas in de wasmachine zit: een knappe pyjamablouse met veelzeggende tekst. Zo eentje die ook nog prima door kan gaan voor blouse mocht er weer onverwacht kraambezoek voor de deur staan.

pyjama

Pyjamajasje (inclusief short), €19,99

Nog meer inspiratie? Dit is het beste kraamcadeau ever (met de meest verschrikkelijke naam). 

 

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
9 superleuke dingen om te kopen voor je stylish zwangere vriendin
Sluiten