Brabants ziekenhuis verwelkomt carnavalsbaby’s en het is té lief voor woorden

Deze week staan de gebieden ‘onder de rivieren’ van ons land voor honderd procent in het teken van carnaval. En daar speelt het personeel van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Oeteldonk (Den Bosch) op een té schattige manier op in. Helemaal op z’n Brabants!

Voor alle baby’s die in de carnavalsweek geboren worden, hebben de verpleegsters van de afdeling verloskunde ieniemieni mutsjes in de Oetelsonkse driekeur gehaakt. Ook moeders, tantes en oma’s van de verpleegkundigen hielpen mee met het maken van de mutsjes. Tweeling Thomas en Daan, nu al carnavalskinderen in hart en nieren, kreeg ook een Oeteldonks dekentje én een echte Oetel kikker om mee te knuffelen.

Het ziekenhuis plaatste een foto van de twee schattige jongetjes op Facebook, waar ze compleet de show stelen. Té schattig. Alaaf, Thomas en Daan!

Een Oeteldonkse tweeling! Met carnaval zijn Daan en Thomas geboren in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Speciaal voor hen en…

Geplaatst door Jeroen Bosch Ziekenhuis op dinsdag 28 februari 2017

Lees alles over de ontwikkeling van je baby: maand 1

Facebook

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Brabants ziekenhuis verwelkomt carnavalsbaby’s en het is té lief voor woorden
Sluiten