De baby 8 sep 2017 Susan Dalstra

Pink legt uit waarom borstvoeding in het openbaar de normaalste zaak van de wereld is

Pink is een groot voorvechter van borstvoeding in het openbaar. In de talkshow van Ellen DeGeneres legt de zangeres precies uit waarom het idioot is dat er nog steeds mensen zijn die het een probleem vinden als een vrouw haar kind wil voeden in een openbare ruimte. 

‘Het is zo raar dat mensen zo’n sterke mening hebben over borstvoeding. Het is een kind en het moet gevoed worden. Het heeft geen enkel effect op hun leven. Ik voed mijn kind. Wil je hem liever horen gillen? Want daar is hij ook heel goed in’, grapt ze.

LEES OOK: Moeder bewijst met indringende foto hoe zwaar borstvoeding geven kan zijn

Hiking makes us thirsty! #happybaby #hotpocket #normalizebreastfeedingyo #arewethereyet

Een bericht gedeeld door P!NK (@pink) op

Pink vertelt ook dat ze haar zoon Jameson, die in december 2016 geboren werd, nog steeds borstvoeding geeft. Daar post ze met regelmaat foto’s van op Instagram. Daar begon ze echter al mee na de geboorte van haar inmiddels 6-jarige dochter Willow. ‘Ik deel met trots een foto van een heel natuurlijk, doodnormaal moment tussen moeder en kind’, schreef ze in 2016 bij een lieve borstvoedingsfoto met haar dochter.

Take it away, Pink:

 

In honor of #nationalbreastfeedingweek2016 I proudly post this photo of a very HEALTHY, NATURAL act between mother and child. Taken in Helsinki by a very supportive and proud Papa.

Een bericht gedeeld door P!NK (@pink) op

Loopt borstvoeding geven nog niet op rolletjes? Deze smaak Ben & Jerry’s-ijs zou je melkproductie een boost geven.

Nooit meer iets missen? Like ons op Facebook!

 

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Pink legt uit waarom borstvoeding in het openbaar de normaalste zaak van de wereld is
Sluiten