De papa 27 jun 2017 Susan Dalstra

Vader gaat viral met deze best wel briljante borstvoeding-hack

Wat doe je als je als vader alleen thuis bent, maar je baby alleen maar de borst van haar moeder wil? Vader Chris Allen kwam met een vrij ingenieus idee wat zich ontpopte tot een echte borstvoeding-hack! 

Chris zijn verloofde Jennifer ging terug naar haar werk en liet hem achter met hun dochter Destiny. Dat werd een toestand, want Destiny wilde maar één ding: de borst van haar moeder. Chris liet het er echter niet bij zitten en bedacht een slinkse manier om zijn dochter om de tuin te leiden.

Borstvoeding-hack door tanktop

Hij knipte een oude tanktop open ter hoogte van zijn borst en stopte het flesje in zijn hemd, waar hij het flesje door het gat liet komen. Et voilá: net een echte borst. Chris was zelf ook tamelijk trots op zijn eigen uitvinding en deelde een video van het tafereel op Facebook.

LEES OOK: 7 volkomen normale dingen waar iedere moeder die borstvoeding geeft stress over heeft

Handeltje

Destiny zelf lijkt het overigens ook allemaal prima te vinden; in volle tevredenheid drinkt ze uit de fles. Misschien moet Chris hier een handeltje van maken, want we kunnen ons voorstellen dat meer vaders hierbij gebaat zijn (al is het niet echt een sexy plaatje).

Ook zo schattig: deze slapende vader wil zijn huilende baby sussen.

Nooit meer iets missen? Like ons op Facebook!

 

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum

Parents

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Vader gaat viral met deze best wel briljante borstvoeding-hack
Sluiten