De mama 2 jul 2017 Susan Dalstra

De hel om na de bevalling in bikini te gaan? Dit sleept je er doorheen

De eerste keer dat je met je nog witte winterlijf weer in bikini het strand op moet, is altijd even slikken. Zeker als je pas bevallen bent en je lichaam niet meer helemaal is zoals het was. Heb je daarom een extra duwtje in de rug nodig? Deze quotes helpen je er doorheen. 

Je lijf is na de bevalling waarschijnlijk niet meer helemaal wat het was – en dat is helemaal oké. Het heeft een topprestatie geleverd en dat is iets om meer dan trots op te zijn. Maar hey; we zijn ook maar mens en vinden het toch best even spannend om dat nieuwe lijf voor het eerst aan de buitenwereld te tonen. Soms heb je gewoon wat inspirerende woorden nodig om net wat zelfverzekerder het strand op te stappen. Komen ze!

1.

2.

3.

LEES OOK: Blogger deelt goudeerlijke foto: zo ziet een lichaam er écht uit na de bevalling

4.

5.

6.

7.

8.

9.

En mocht je toch nog wat bemoediging nodig hebben… bekijk dan even deze prachtige fotoserie van vrouwen die hun lichaam lieten fotograferen vlak na de bevalling.

Nooit meer iets missen? Like ons!

 

 

Pinterest

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
De hel om na de bevalling in bikini te gaan? Dit sleept je er doorheen
Sluiten