De baby 17 jan 2019 Leanne Hansma

Cheers! Dit is volgens jullie de beste zuigelingenvoeding

De bevalling is in zicht en de nesteldrang kicks in. Wassen, opruimen en baby dingen regelen staan nu bovenaan je prioriteitenlijstje. En ineens vraag je je af hoe je dat straks gaat doen met de voeding. Want welk merk zuigelingenvoeding kies je, wanneer start je en is het wel goed voor je pasgeboren baby?

Dat vroeg een mama to be op het Forum zich ook af. En gelukkig waren jullie de beroerdste niet, dus deelden jullie alle tips en tops over zuigelingenvoeding.

De beste zuigelingenvoeding

Kruidvat spant duidelijk de kroon. Dit merk zuigelingenvoeding gebruiken jullie het meest. Op de voet gevolgd door de voeding van Albert Heijn. Die staat op een goede tweede plek. Verder gebruiken jullie ook Etos, Nutrilon, Bonbebe en de biologische melkpoeder van Albert Heijn.

Veel van jullie geven aan dat het eigenlijk geen verschil zou maken. Het schijnt dat overal dezelfde voedingsstoffen in zitten. Door de kwaliteitseisen zou het anders niet eens verkocht mogen worden, zo schrijven jullie. Het lijkt erop dat jullie bij babyvoeding ook vooral praktisch kiezen: een Albert Heijn is vaak langer open dan een Kruidvat, dus minder kans dat je out of milk bent.

Wanneer begin je met zuigelingenvoeding?

De meeste van jullie zijn direct begonnen bij thuiskomst en zijn massaal overgestapt op een huismerk. Maar ook na een tijdje borstvoeding geven switchen jullie naar zuigelingenvoeding.

Sommige moeders adviseren om het merk zuigelingenvoeding dat je wilt gaan gebruiken én de fles mee te nemen naar het ziekenhuis, zodat de baby direct kan wennen.

Als we dan toch bezig zijn…

Dat hebben jullie vast gedacht, want er werd met goede adviezen gestrooid op het forum. Julie kwamen met de volgende extra tips: gebruik in plaats van kraanwater bronwater uit de supermarkt, kijk wat ze op het kinderdagverblijf gebruiken en stem het daar op af én wissel af en toe van merk.

Eén ding is zeker: al jullie baby’s doen het super op verschillende soorten voeding. Ze groeien als kool en hebben weinig last van darmkrampjes. En los van het feit dat een huismerk heel fijn is voor je portemonnee, doe je het uiteindelijk voor je kleintje.

Ook benieuwd wat jullie de beste luiers vinden? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Dit vinden jullie de beste luiers

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Cheers! Dit is volgens jullie de beste zuigelingenvoeding
Sluiten