Handig! Dit zijn de beste voedingsbeha’s

Beha’s waren al een crime voor je zwanger werd, maar nu je bent bevallen? Je behamaat kan schommelen als een gek en dus heb je iets nodig dat lekker meegroeit.

Misschien ben je wel op zoek naar  iets met kant dat romantisch is om je  pre baby mojo weer terug te krijgen. Of misschien is alles waar je op dit moment om geeft een beha die net zo gemakkelijk te dragen is als een oud t-shirt (met net even wat meer ondersteuning dan).

Het goede nieuws is dat de meest populaire voedingsbeha’s nu eindelijk een stapje verder gaan dan de basis van alleen een gemakkelijke toegang. Je hebt meer keuze dan moeders vroeger én ze zijn ook steeds betaalbaarder.

De beste voedingsbeha’s

voedingsbeha

Mama Licious

Mama Licious bewijst maar weer eens dat comfort en stijl prima samen gaan. De voedingsbeha’s van dit merk komen namelijk in stijlvolle vrouwelijke modellen, maar zijn ook belachelijk comfortabel. Bovenstaande variant is perfect voor in de nacht, maar op de website vind je voor elke gelegenheid een goede beha.

voedingsbeha

Noppies 

Noppies verkoopt positiekleding, kinderkleding en voedingskleding. Bovenstaande beha is gevoerd dus perfect voor een dagje op stap en als je liever geen priemende tepels wilt (wijzen is onbeleefd!). De extra brede bandjes maken de beha lekker comfortabel.

voedingsbeha

Cake Lingerie 

De naadloze beha wordt waarschijnlijk je tweede huid aangezien je deze beha de hele dag en nacht kunt dragen. Als modellen als Heidi Klum en Miranda Kerr tijdens hun zwangerschappen ook met dit merk wegliepen, weet je dat je goed zit. Ook fijn dat de beha’s in de maten XS tot en met XXL verkrijgbaar zijn.

voedingsbeha

Mammae 

Discreet breastfeeding. Always, anywhere. Dat is het motto van dit merk.  De voedingsbeha’s zijn speciaal ontworpen voor moeders met zwaardere borsten, geven je de ruimte om discreet in elke positie te voeden en helpen tegen tepelkloven.

voedingsbeha

Hotmilk 

Sexy en borstvoeding geven gaan dus hartstikke samen! Het lingeriemerk voor zwangere of voedende vrouwen met veel kant en sexy details, want ook tijdens deze periode wil je het oog wat.

voedingsbeha

Carriwell 

The best of both worlds, ja dat zijn de gelwire voedingsbeha’s van Carriwell. De beugel is namelijk gemaakt van gel, wat er dus voor zorgt dat je  steun krijgt net als bij een beugelbeha, maar de beha aanvoelt als beugelloos. Pluspunt: ze zijn er in allemaal leuke printjes.

Goed om te weten

Tip 1: Koop meerdere voedingsbeha’s, bijvoorbeeld eentje met goede ondersteuning voor overdag en eentje zonder beugel voor in de nacht.

Tip 2: Laat je goed adviseren, want je borsten kunnen tijdens de stuwing wel tot twee cup maten groter worden.

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Handig! Dit zijn de beste voedingsbeha’s
Sluiten