Dit zijn de best gelezen artikelen van 2017 op Famme Baby

Daphne de Groot 28 dec 2017 De mama

Je mag het best weten: als een artikel heel goed gelezen wordt dan staan we hier soms bijna op ons bureau van blijdschap. Bijna dan, hè. Wij zijn ook gewoon maar mensen. Het blijft onwijs gaaf om te zien dat mensen het stuk wat jíj geschreven hebt, leuk en interessant vinden.

Dus om nog eventjes met onze veren te pronken én omdat jullie het vast ook wel leuk vinden, zetten we nog een keertje onze best gelezen artikelen op een rijtje. Heb jij ze allemaal langs zien komen? Zo niet, like ons dan eventjes op Facebook! (Schandalige zelfpromotie hier).

1. Iets met vieze rompertjes

Ja ja, dat je bij de grootste spuitluier die je ooit in je leven gezien hebt het rompertje niet over het hoofdje van dat arme kind hoeft uit te trekken, is toch wel de grootste openbaring die we met z’n allen gehad hebben dit jaar. Dit artikel werd het allerbeste gelezen van allemaal.

Duh, is dit waarom rompertjes zo gemaakt zijn?

2. Als je graag een tweeling wilt (of juist niet)

Er zijn dus blijkbaar een aantal dingen die je kunt doen om de kans op een tweeling te vergroten. Of als dat niet je cup of tea is: de kans te verkleinen. En daar waren we massaal benieuwd naar.

Kans vergroten om zwanger te worden van een tweeling? Houd hier rekening mee!

3. Iets met jongens

Er zijn een aantal dingen die niemand je vertelt als je in verwachting bent van een jongetje. En Famme’s Muriel kan het weten, met drie boys!

15x wat niemand je vertelt over het hebben van jongens

4. Iets met inspiratie

Stiekem ben je natuurlijk wel erg benieuwd of de naam die jij hebt uitgekozen populair wordt in 2018. Dat blijkt ook wel, want we klikten er massaal op vorige maand.

Dit worden de populairste babynamen van 2018

5. Nog meer over jongens

Famme’s Daphne maakte zich er eerder al heel erg druk over. Op de een of andere manier worden artikelen over jongetjes vaker gelezen dan over meisjes. Onze verklaring? Omdat je zelf een vrouw bent, weet je bij een meisje beter wat je te wachten staat. Een jongetje is toch ‘anders’, hoe klein dat verschil als baby misschien ook nog is. Het verschoon-fonteintje alleen al, als je begrijpt wat we bedoelen. (En dat doe je als je een jongen hebt).

De populairste jongensnamen van 2017 tot nu toe, dit zijn ze

6. Iets over de grootte van je gezin

Famme’s Jitra over het engste (maar ook mooiste) wat er is: moeder zijn van een gezin dat compleet is. ‘Als ik toch maar eens terug kon gaan in de tijd’. Een mooie herinnering dat we moeten genieten van deze prachtige en bijzondere tijd met onze baby.

Gezin compleet: ‘Ik wil geen kinderen meer, maar ik heb nog wel één heel groot verlangen’

7. Iets over het eeuwige leven

Nou ja, als dat toch eens zou kunnen! Nee helaas, door deze ‘lifehack’ krijgen je lieve ouders niet het eeuwige leven. Maar je kunt er wel voor zorgen dat ze nog wat extra langer bij je zijn. Hoe dan vraag je? Door ze te laten oppassen op je uk. Yes please!

Onderzoek zegt dat opa’s en oma’s die oppassen langer leven (dus: graag gedaan, mam!)

Reageer op artikel:
Dit zijn de best gelezen artikelen van 2017 op Famme Baby
Sluiten