De baby 13 jan 2019 Leanne Hansma

7x leukere badspeeltjes voor je baby dan een badeend

Alle eendjes zwemmen in het water… Badderen is misschien wel één van de favoriete to-do’s van je kleintje. En hoewel een badeend de spettersessie van je baby next level kan maken, is dat kwakende watervriendje ook ietwat gewoontjes.

Daarom zochten wij badspeeltjes die nog nét ietsje leuker zijn dan de good old badeend.

Waterproof

Als je kleintje niet in bad zit wordt-ie misschien wel graag voorgelezen. Wat is er dan leuker dan een badboekje. Zo kun je de twee favoriete bezigheden van je baby combineren. Dat wordt echt even een relax momentje de volgende keer in bad. Een beetje jaloers ben je wel, want stiekem zou je zelf ook heel graag met een waterproof boek het bad in duiken.

Nijlpaard

Niet alleen je baby en alle eendjes houden van water: ook een nijlpaard kan niet zonder. Dit nijlpaarden badspeeltje dompelt zich het liefst onder in een warm bad. Wordt je baby ook blij van, want die kan lekker bijten en rammelen met z’n nieuwe watervriendje.

Octopus

Wie had ooit gedacht dat een octopus op het water kon drijven? Bij jullie in bad geboren dit soort wonderen gewoon. Met dit watervriendje heeft je kleintje niet alleen heel veel plezier, maar het ontwikkelt ook z’n oog-hand coördinatie. Nuby de octopus komt namelijk niet alleen, maar neemt ook vrolijke speelgoedringen mee die je om z’n tentakels kunt hangen.

Moby Dick

We gaan natuurlijk niet alleen in bad voor de fun. Er moet ook nog iets gebeuren: wassen. En met Moby wordt dat een eitje. Schep met de mond water op en giet het over het hoofdje van je kleine waterrat. Is al het zeep uit de haartjes gespoeld? Dan is het de beurt aan je kleintje om nog even lekker te spetteren met Moby.

Met beide benen op de grond

Spetter pieter pater, lekker in het water. En je kleintje zit nog fijner in bad als jij je ook lekker voelt. Deze stippen voor in bad zijn win-win. Je baby kan genieten van de vrolijke kleurtjes op de bodem en jij kunt opgelucht ademhalen omdat er geen slipgevaar meer is.

Blokken

Niet één badeend, niet twee badeendjes, maar drie blokken. Op alle kanten is een kleurrijk plaatje te zien. Dat betekent stapel veel speelplezier. En je kunt ze ook nog buiten het bad gebruiken. Het is dus nooit gedaan met de spetter-pret met deze blokken.

Lekker dobberen

Dit is een 2 in 1 bad accessoire die het badderen leuk én veilig maakt. Het stoeltje zet je op de badbodem en je kleintje kan zich ondertussen vermaken met de speeltjes op de rand. Dat tilt het badderen naar een heel ander niveau.

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
7x leukere badspeeltjes voor je baby dan een badeend
Sluiten