De mama 13 apr 2018 Soraya Vogelaar

Badass! Moeder maakt zelf prachtige foto’s van haar bevalling

Tijdens het bevallen is het misschien wel het laatste waar je aan moet denken: zelf de kiekjes schieten. Deze moeder deed het wel. Toegegeven, ze is dan ook een fotograaf. Maar het resultaat is nog steeds verbluffend zo tussen het puffen door!

Kersverse moeder en fotograaf Lauren Chenault heeft het slim bekeken: waarom zou je een geboortefotograaf inhuren als je zelf de kiekjes kunt schieten?

Lauren: ‘Ik wilde mijn eigen bevalling fotograferen om te laten zien hoe krachtig vrouwen zijn. Ik kan menselijk leven in mij laten groeien en het ook weer uit mijn lichaam persen. Dat wilde ik gewoon graag vastleggen. Het was een geweldige ervaring: ik keek niet eens naar wat ik allemaal deed met de camera, ik bleef gewoon foto’s maken in de hoop dat er een perfect plaatje tussen zou zitten.’

Natuurlijk moest Lauren zich ook gewoon blijven focussen op het persen en puffen. Dat noemen we nou next level multitasking!

Foto’s van de bevalling

foto's bevalling
foto's bevalling

LEES OOK: Deze prijswinnende bevallingsfoto’s bewijzen dat moeders badass zijn

foto's bevalling

LEES OOK: Moeder bevalt binnen 11 maanden van 3 kinderen en maakt met haar buikfoto een statement

foto's bevalling

Trots

Lauren kijkt vol mooie herinneringen terug op haar bevalling en de foto’s die ze gemaakt heeft. ‘Ik zie nu geweldige beelden van mijn zoon, die ik voor altijd zal koesteren. Als fotograaf is het geweldig je eigen werk te kunnen zien. Ik ben extra trots op dat ik kan zeggen dat ik deze foto’s zelf gemaakt heb.

Popsugar Moms

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Badass! Moeder maakt zelf prachtige foto’s van haar bevalling
Sluiten