Oh yeah! Babywieg bootst autorit na (bye bye nachtelijke autoritjes)

Soraya Vogelaar 11 apr 2017 De baby

Baby met buikkrampjes? Start de motor maar. Welke hopeloze ouder heeft er niet kilometers gevroten op de snelweg? Alles om je eigen mini me in slaap te laten vallen. Met deze slimme babywieg zijn deze autoritjes verleden tijd.

Het vergt een hoop energie en creativiteit om een pasgeboren baby met slaapproblemen, reflux of krampjes rustig te krijgen. Menig ouder zal beamen ritjes op de snelweg gemaakt te hebben, omdat dit het enige wondermiddel was om de baby te kalmeren. En daar heeft Ford iets op bedacht. De babywieg die een autorit nabootst. Kun je de auto laten staan, benzine besparen en bovenal thuis blijven om je oor weer op dat kussen te leggen.

Zo werkt de babywieg

De Max Motor Dreams bestuur je via een smartphone app. Met de app kun je vooraf geluid uit je eigen omgeving opnemen tijdens een autorit. Vervolgens kun je thuis dit ritje door de wieg laten naspelen. Zo voelt de autorit voor de baby net als alle eerder ritjes en wij weten uit ervaring wat het effect is. Stilte op de achterbank… Maar daar blijft het niet bij. Met LED lichten aan het wiegje wordt straatverlichting nagebootst. Er wordt zacht geluid afgespeeld dat klinkt als een motor van een auto. En met licht wiegende bewegingen, is het nagebootste autoritje compleet. Hoe dit er allemaal uitziet, zie je in onderstaand filmpje:

Testfase

De ontwikkeling van de slimme babywieg staat helaas, helaas nog in de kinderschoenen. De Max Motor Dreams wordt nog getest door ouders met pasgeboren baby’s. Hij is dus nog niet te koop. Bummer! Maar Ford heeft al de nodige aanvragen binnen en overweegt om de babywieg serieus in productie te nemen. Goed idee, waar kunnen we aandelen kopen!

Rustgevende slaapproducten voor baby’s zitten in de lift. Van dit bijzondere matje schijnt je baby helemaal tranquilo te worden.

Ford

Reageer op artikel:
Oh yeah! Babywieg bootst autorit na (bye bye nachtelijke autoritjes)
Sluiten