De baby 27 jul 2017 Soraya Vogelaar

Té cute: deze baby’s zijn omgetoverd tot echte Disney prinsessen

Je baby meisje is natuurlijk je eigen prinsesje. Deze fotoserie laat baby meisjes stralen als echte Disney prinsessen. Fotograaf Karen Marie heeft letterlijk een sprookjeachtige fotoserie gemaakt. In de hoofdrol schitteren zes baby’s als echte Disney prinsessen.

Karen kwam op het idee van baby Disney prinsessen door haar eigen liefde voor Disney. Ze vertelt aan Scary Mommy: ‘Disney prinsessen hebben altijd een speciaal plekje in mijn hart gehad. Ik heb twee dochters die nu 12 en 10 jaar oud zijn. Zij zijn niet meer zo verknocht aan Disney, dit zorgt ervoor dat ik die fase erg mis!’ Tja, een eigen fotoserie maken is dan de perfecte manier om dat gemis minder te maken. Met prachtig resultaat, kijk maar mee.

LEES OOK: Deze té schattige tweeling verovert instagram en wij snappen wel waarom

Sneeuwwitje

Ariel

Jasmin

Doornroosje

Belle

LEES OOK: Moet je zien: deze fantasierijke babyfoto’s zijn ongelofelijk schattig

Nog meer prinsessen

Hier stopt het project van Karen trouwens niet. Aan Scary Mommy vertelt ze dat ze nog wel even van plan is om door te gaan. ‘Ik wil nog prinses Tiana, Mulan, Moana, Elsa en Ana, Pocahontas en Merida uit Brave fotgraferen, om er maar een paar te noemen.’ To be continued dus.

Wil je niets meer missen? Like ons dan op Facebook.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Té cute: deze baby’s zijn omgetoverd tot echte Disney prinsessen
Sluiten