Zwanger 28 mrt 2018 Soraya Vogelaar

18x de mooiste babynamen die ‘wonder’ betekenen

Jullie kindje is het mooiste wonder dat er bestaat. Niet gek dus, als jullie graag voor een naam met de betekenis ‘wonder’ gaan. Goed nieuws, want de keuze is gelukkig reuze. Dit zijn de mooiste jongensnamen en meisjesnamen met die betekenis op een rijtje.

Bijzondere naam voor een bijzondere baby

Ook deze prachtige babynamen komen er in allerlei varianten. Zo betekenen ze niet alleen wonder maar ook bewonderingswaardig, een gift van God of een zege. Vooral voor ouders die door verschillende omstandigheden lang op hun baby’tje hebben moeten wachten, zijn deze namen extra bijzonder. Het kan zijn dat jullie kindje er eindelijk komt na een periode van moeilijk zwanger worden, of dat jullie kindje een regenboogbaby is. Hoe dan ook: dit zijn stuk voor stuk prachtige namen voor net zulke prachtige wonderbaby’s. Hier komen ze!

LEES OOK: Deze 29 prachtige namen voor jongens en meisjes zijn geïnspireerd op de lente

Jongensnamen met de betekenis wonder

1. Randy
2. Nisan
3. Marvelino
4. Sheaden
5. Asher
6. Matthew
7. Aaron
8. Theodor
9. Jesse

LEES OOK: Wil je even iets anders dan anders? Dit zijn de hipste jongensnamen voor 2018

Meisjesnamen met de betekenis wonder

1. Mireille
2. Shailey
3. Mirke
4. Ayah
5. Desiree
6. Iva
7. Dorothea
8. Gwyneth
9. Bea

Houd je het toch liever wat abstracter? Wie weet passen de babynamen geïnspireerd op poëzie dan beter bij jullie en jullie kindje.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
18x de mooiste babynamen die ‘wonder’ betekenen
Sluiten