Alleen voor stoere baby’s! De leukste Game of Thrones babynamen voor jongens

Na de leukste Game of Thrones meisjesnamen, afgelopen week, konden de jongensnamen natuurlijk niet achter blijven! Yup, je kunt er niet omheen: seizoen 7 van Game of Thrones is begonnen. Wil jij jouw baby boy vernoemen naar één van de personages uit de serie? Wij zetten de leukste suggesties voor je op een rijtje.

Want zeg nou zelf, het is toch hartstikke hip om jouw kindje naar een personage uit Game of Thrones te vernoemen? En denk eens aan het geboortekaartje, geheel in GoT stijl…

1. Petyr

Een klassieke naam (Peter) met een spannende Game of Thrones twist. Het is afgeleid van het Latijnse petra of petros, wat rots of steen betekent.

LEES OOK: 15 x de mooiste Bijbelse jongensnamen

2. Ramsay

In Game of Thrones mag ‘ie niet bepaald een lieverdje zijn, we zijn wel verliefd op zijn naam. De naam is Schots en heeft ‘sterk’ als betekenis. Zeg nou zelf, dat wil je!

3. Jon

Natuurlijk kan de populaire Jon Snow niet in ons lijstje ontbreken. Een mooie variatie op het oerhollandse Jan of John.

4. Jaime

Vernoemd naar Jaime Lannister. Een mooie naam voor zowel een jongen als een meisje. Wij verwachten dat deze naam nog wel eens populair kan worden!

LEES OOK: De populairste babynamen 2017 tot nu toe, dit zijn ze

5. Jorah

Wij vinden Jorah een mooie naam met een prachtige uitspraak!

6. Bran

Als je eens een nieuwe, unieke naam wilt voor je baby, dan is Bran misschien wel een leuke optie. Een variant op het bekende Brandon.

7. Khal

De naam Khal staat voor het grootbrengen van een strijder, een geboren leider. Khal is nog altijd een populair personage in Game of Thrones – of zou dat te maken hebben met de looks van Jason Momoa?

Alle foto’s zijn eigendom van HBO.

Ook handig: Op deze babynamen app zaten we te wachten!

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Alleen voor stoere baby’s! De leukste Game of Thrones babynamen voor jongens
Sluiten