De baby 25 jun 2017 Bettina Neseker

10x de mooiste babykamers van Instagram

Je kan nooit genoeg inspiratie opdoen voor de babykamer! Zelf heb ik echt avonden en avonden achter mijn laptop gezeten opzoek naar mooie babykamers die ik als inspiratie kon gebruiken. Instagram vind ik een goede plek om inspiratie op te doen en nieuw trends te spotten. 

Weet je niet waar je moet beginnen op Instagram? Ik zoek op verschillende hashtags. Als je bijvoorbeeld op #nursery zoekt vind je zo veel moois! Wees gewaarschuwd er zijn wel meer dan 2 miljoen foto’s met deze hashtag! Zo kan je je avonden wel vullen ja. Vaak kom je dan op een mooi account van iemand, zoals bovenstaande foto van The Socialte Family. Klik je op zo’n account, dan zie je nog veel meer mooie foto’s. Om het je wat makkelijker te maken deel ik tien mooie babykamers. Verschillende stijlen. Pas toe wat je zelf mooi vindt in jouw eigen babykamer en creëer zo je eigen stijl; #nursery!

@allybatties

@em_henderson

@dkrenewal

 

@whitneyleighmorris

@calivintage

@wijzijnkees

@kraskin

@danetab

@jessicawhitephoto

 

Opzoek naar nog meer inspiratie? LEES OOK: 16x inspiratie voor een witte babykamer. 

 

Geen artikel missen? 

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
10x de mooiste babykamers van Instagram
Sluiten