De baby 4 dec 2017 Sterre Touw

Geef je borstvoeding? Dit zegt je baby’s sterrenbeeld erover

Borstvoeding geven gaat niet altijd vlekkeloos. Dat merkte moeder Steph Montomery ook. Bij haar kinderen was er een flink verschil; haar dochter had een hekel aan de vaste routine en haar zoon wilde enkel en alleen op een bepaalde manier vastgehouden worden. En dat kwam behoorlijk overeen met hun sterrenbeelden.

Steph was geïntrigeerd. Ze struinde de astrologische websites af en was verrast toen ze er achterkwam dat de sterrenbeelden precies overeenkwamen met de persoonlijkheid, temperament, slaap en ja, ook hun borstvoeding.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Steenbokken hebben discipline en zijn betrouwbaar. Als we het hebben over borstvoeding is je baby echt een voorbeeldbaby. Er is geen gedoe; hij houdt ervan om elke dag op vaste tijden gevoed te worden. Dit maakt het makkelijk om een ​​ritme te creëren.

Waterman (20 januari – 18 februari)

De watermannetjes hebben wat meer moeite met borstvoeding. Ze hebben vaker het gevoel dat ze minder zijn, dus ze willen graag dat je ze extra verwent. En dat is geen enkel probleem.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Deze baby’s zijn bijna altijd blij. Als het gaat om borstvoeding is je vissen-baby waarschijnlijk een engeltje.

Ram (21 maart – 19 april)

Een ram is gepassioneerd, enthousiast en hebben soms de neiging om ongeduldig en agressief te zijn. De kans is groot dat ze dit zijn tijdens de borstvoeding ook zullen zijn. RIP-tepels…

Stier (20 april – 20 mei)

Stieren-baby’s zijn geduldig maar koppig. Je baby houdt van routine en staat er ​​bekend om dat hij houdt van aanraking en zachtheid. Je kunt de borstvoeding dus het beste combineren met het knuffelen van je baby.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Volgens de astrologische sterrenbeelden zijn tweelingen een tweeling omdat ze dubbele persoonlijkheden hebben. Steph Montgomery kon zich hier zeker in vinden met haar eigen tweelingen-dochter: ”Je weet nooit wat je met een tweelingen kan verwachten. Sommige dagen was ze er gek op en op andere dagen hoefde ze er niks van te hebben.”

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Als je Kreeft-baby honger heeft, zal hij dat laten weten ook. Ze zijn heel gevoelig voor hangryness (hungry en angry). Ze houden er wel van om lekker met mama te knuffelen als de honger gestild is. En mama houdt daar ook van.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Een Leeuw houdt ervan om in de spotlights te staan en ze vinden het verschrikkelijk om genegeerd te worden. Het zal dus volkomen duidelijk zijn als ze moe of hongerig zijn. Het zijn gepassioneerde en liefhebbende baby’s, maar kunnen ook flink egocentrisch zijn. Probeer dus maar niet óók nog op je telefoon te zitten tijdens het geven van borstvoeding.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagden vinden borstvoeding de van de normaalste zaak van de wereld. Na het voedmoment gaan ze weer lekker verder met waar ze mee bezig waren. Let wel goed op hun lichaamstaal, want maagden vinden het lastig om zich uit te spreken. (In de vorm van huilen dan.)

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschaal-baby’s zijn uitstekende teamspelers. Als het gaat om borstvoeding, is het belangrijk dat je je er bij neerlegt dat ze van variatie houden. Ze veranderen continu van gedachten en houden ervan om verschillende houdingen uit te proberen.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Een schorpioen is gepassioneerd, vastberaden en rustig, maar ook obsessief, compulsief en jaloers. Zo ook het zoontje van Steph. ”Hij huilde bijna nooit als baby, vooral als hij mijn borst in zijn mond had. Hij was bezitterig en wilde me graag aanraken. Al was het maar mijn blote arm of mijn haar. Hij is nu vijf jaar oud en krijgt natuurlijk geen borstvoeding meer, maar streelt nog steeds graag mijn arm.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Baby’s met het sterrenbeeld boogschutter zijn temperamentvol en ongeduldig. Als je melk voorraad minder wordt, zullen ze daar niet altijd even blij mee zijn.

LEES OOK: Moeder geeft borstvoeding in een Victoria’s Secret winkel en mensen trekken het totaal niet

Romper.com

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Geef je borstvoeding? Dit zegt je baby’s sterrenbeeld erover
Sluiten