De baby 10 apr 2019 Gina Koninkx

Schattig: je baby lijkt op een tortilla wrap in dit dekentje

Iedere moeder is verliefd op haar newborn baby. Dat is ook niet zo gek want met die rode wangetjes, babyvetjes en grote blauwe ogen kan jij je kleintje wel opeten. Jouw kleine bébé wordt nog veel snoeziger ingewikkeld in een tortilla deken. Dat wil je. Nu.

Je baby wordt een nog veel lekkerder hapje (een hartige, dat wel) in deze tortilla deken van Uncommongoods. Niemand kan haar ogen nog van jouw kleintje afhouden als ze is ingezwachteld in een wrap.

Tortilla baby

Je zou haast denken dat je baby’s kunt bestellen bij Deliveroo als je deze mupkes in een tortilla dekentje ziet. Niet alleen ziet jouw mini-me er nóg schattiger uit als wrap, het houdt je kleintje ook nog eens lekker warm.

Bestel hier je tortilla dekentje

Het dekentje met tortilla print kun je bestellen in de webshop van Uncommongoods voor maar €42,71. Je scoort er niet alleen dit fantastische dekentje want de website staat vol met andere leuke cadeautjes. Niet alleen om te krijgen, maar ook om zelf te geven aan een zwangere vriendin.

Als jij meer van dieren dan van eten houdt, ben je vast op zoek naar schattige babypakjes. De leukste dierenpakjes voor baby’s vind je hier.

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Schattig: je baby lijkt op een tortilla wrap in dit dekentje
Sluiten