De baby 19 nov 2017 Daphne de Groot

Is je baby geboren op een zondag? Dit zegt het over hem!

Hoera! Daar is de kleine baby dan eindelijk. Dat de verjaardag zijn of haar eigen speciale dag is, wisten we al. Maar wist je ook dat de dag van de week veel over zijn of haar karakter vertelt? Dit zegt het over je kind als ‘ie op een zondag geboren is.

Baby’s die op zondag geboren zijn, doen het lekker rustig aan. Ze zijn van nature wat meer introvert. Daarnaast zijn ze echte denkers die uren door kunnen brengen in hun eigen droomwereld. Deze droomwereld zorgt er soms voor dat ze zaken uitstellen. Stille wateren, diepe gronden, dekt de lading behoorlijk bij baby’s die op een zondag geboren zijn.

Zondag meisjes

De meisjes hechten veel waarde aan wat anderen over hun zeggen. Complimenten en feedback blijven allebei hangen bij de meisjes. Ze denken nog vaak na over wat er gezegd is. Maar ze laten zich niet op de kop zitten. De zondag meisjes zijn van nature namelijk erg positief.

LEES OOK: Is je baby geboren op een zaterdag? Dit zegt het over hem!

Zondag jongens

De jongens zijn een echte steun en toeverlaat. Wanneer er iets aan de hand is, zijn zij de eersten die voor een ander klaarstaan. Je kunt dus altijd op hun hulp rekenen. Maar denk maar niet dat de jongens daarmee mierzoet zijn. Ze hebben een koppig karakter en zijn zeker niet bang om tegen de stroom in te gaan.

Niets meer missen? Like ons op Facebook.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Is je baby geboren op een zondag? Dit zegt het over hem!
Sluiten