De baby 10 mei 2019 Chiara Izelaar

De baby mee naar een bruiloft? Met deze tips wordt ‘t een succes!

Heeft één van jouw loved ones aangekondigd binnenkort te gaan trouwen? Dat is natuurlijk fantastisch nieuws! Deze dag wil je voor geen goud missen. En het is extra bijzonder als jij je wondertje mee mag nemen naar je bruiloft. Is dit het geval? Houd dan rekening met de volgende punten!

LEES OOK: Zwanger trouwen: zo plan je de grote dag

Communicatie

Het gaat misschien wel om je moeder, vader, broer, zus, nicht, neef of beste vriendin… Maar het is toch belangrijk om met het bruidspaar te bespreken wat hun wensen zijn betreft kids op hun dag. Misschien zijn kinderen niet toegestaan tijdens de ceremonie, maar wel tijdens het feest.

Locatie

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je je kleintje de hele dag van hot naar her sleept. Hier doe je jezelf én je kindje geen plezier mee. Is er een rustig plekje voor een babybedje? En waar kun jij je baby rustig voeden en/of kolven?

Hotel

Je kunt eventueel overwegen om een hotelletje te boeken. Op deze manier kunnen jullie je terugtrekken en weer aansluiten als het uitkomt. Op deze manier ben je bij de grote momenten én kun je je rust pakken.

Babyfoon

Het is uiteraard niet de bedoeling dat je om de haverklap naar de baby loopt om te kijken of alles wel goed gaat. Om te voorkomen dat je niet voor de volle 100% kunt genieten van het feest neem je een babyfoon mee!

Babytas

Als je een dagje opstap gaat met je kleine is het logisch dat je de babytas helemaal volpropt. Ook nu is dat uiteraard de bedoeling. Van luiers tot babyvoeding en extra kleertjes: laat niets aan het toeval over!

Draagzak

In een draagzak kan je kleintje lekker tegen je aanliggen. Het vertrouwde geluid van je hartslag zorgt ervoor dat je baby helemaal zen raakt. Een draagzak is op zo’n drukke dag absoluut geen overbodige luxe!

Guilty?

Kersverse moeder zijn is niet niets. Ben je moe, ziek, zwak of misselijk? Voel je dan niet schuldig als je het feestje eerder verlaat.

 

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
De baby mee naar een bruiloft? Met deze tips wordt ‘t een succes!
Sluiten