Zwanger 16 jul 2017 Soraya Vogelaar

8x hilarisch gênante momenten tijdens de zwangerschap

Soms gebeuren er tijdens je zwangerschap onverwachte dingen waarvan je achteraf nog het schaamrood op je kaken krijgt. Moeders delen op Buzzfeed hun grappigste anekdotes van dingen die er in het openbaar bij ze gebeurde tijdens de zwangerschap. Soms een tikkeltje gênant, maar gelukkig hebben de vrouwen genoeg zelfspot om hun verhalen te delen. Lachen geblazen!

1. Borrelbuik escalatie

Amishgirl181: ‘Ik stond in de rij voor de kassa toen mijn buik begon te rommelen. Een kleine maar toch genadeloze scheet verliet mijn achterste. Het stonk zo erg dat het ervoor zorgde dat ik misselijk werd en moest overgeven. Tot overmaat van ramp zorgde het overgeven ervoor dat ik in mijn broek poepte. Daar stond ik dan, helemaal vies en tranen met tuiten huilend om wat er gebeurd was.’

2. Vastzitten

Susan Elizabeth: ‘Het was een volle parkeerplaats en ik probeerde zijwaarts tussen twee auto’s door te lopen. Het was een krappe doorgang en ik kwam vast te zitten. Er waren twee vreemden voor nodig om me te bevrijden.’

3. Lean back

Regina L. Gelzer: ‘Ik was zes maanden zwanger van mijn tweeling. Ik leunde heel voorzichtig ietsje achterover in mijn strandstoel. De zwaartekracht besloot dat het wel leuk was om het vanaf daar over te nemen. Ik viel plat op mijn rug op het zand.’

4. Noodtoestand

lucychvrch : ‘Mijn dokter wilde dat ik 24 uur lang mijn urine opving. Ik bracht de kan vol urine in een rugzak mee naar mijn werk. Ik verstopte de boel onder een gootsteen in het damestoilet. Iemand had blijkbaar een melding gemaakt van een verdacht pakketje in het damestoilet en de politie werd gebeld. De halve afdeling was al geëvacueerd, voordat ik het door had. Toen moest ik dus al waggelend naar de receptie om uit te leggen dat de inhoud van die tas niet een bom maar een kan vol met mijn urine was.’

LEES OOK: 8 mijlpalen om naar uit te kijken als de baby er straks is

5. Oeps, duizendmaal sorry!

Elizabethtobiasa: ‘Bij het benzinestation moest ik plots overgeven. De cocoa puffs die ik at, schoten zo uit mijn mond in het gezicht van een meneer. Hij riep alleen maar: help me! Ik raakte in paniek, huilde en gaf hem een (ongebruikt) maandverbandje die ik nog in mijn tas had om zijn gezicht schoon te maken.’

6. Augurken mee

Jordanh4dadc4b3d: ‘Ik was constant bang dat mijn vliezen ergens in het openbaar zouden breken. Mijn tante gaf me de tip om altijd een pot augurken bij me te hebben. Dan kon ik als mijn vliezen gebroken waren, de pot stuk gooien over het plasje heen zodat het zou lijken alsof ik de pot had laten vallen en niemand door zou hebben dat mijn vliezen gebroken waren. Ik droeg de hele winter die pot met me mee en toen ik ging bevallen nam ik het mee naar het ziekenhuis. Toen mijn zoon geboren was, wikkelden de verloskundigen de augurkenpot in een dekentje en gaven het aan me.’

7. Melkvlekken

Elissa Pearson: ‘Ik was mijn boodschappen aan het afrekenen toen er opeens melk uit mijn borsten lekte. Ik had het totaal niet verwacht en was in shock omdat ik gewoon nog zwanger was. Ik had twee gigantische ronde natte vlekken op mijn shirt. Precies bij die plek op mijn borsten. Ik kon het onmogelijk verbergen.

8. Bouncende babybuik

Ameliarh: ‘Ik werkte tijdens mijn zwangerschap in een kinderdagverblijf. Ik zat met de kinderen op de grond, toen eentje besloot dat ‘ie op mijn schoot wilde zitten. Hij ging zitten op mijn babybuik en werd zo naar voren gelanceerd op de vloer.’
LEES OOK:

En ook tijdens de bevalling kunnen er hilarische situaties ontstaan. Deze 10 nogal gênante momenten gebeurden écht tijdens de bevalling.

Welke grappige dingen gebeuren jou tijdens je zwangerschap? Laat het ons weten op Facebook!

Reageer op artikel:
8x hilarisch gênante momenten tijdens de zwangerschap
Sluiten