De baby 15 mei 2017 Redactie

#8 Lieve Baby… ‘Je hebt ervoor gezorgd dat ik me een moeder voel’

In deze serie schrijven moeders een brief aan hun (ongeboren) baby. Brieven vol passie, vol emotie en vooral vol moederliefde. Want de band tussen moeder en kind is beschrijfelijk mooi! Deze week de brief van Madita.

Lieve jongen,

Het moment dat ik erachter kwam dat jij in mijn buik groeide was voor mij in eerste instantie even schrikken. Ik had niet verwacht dat jij in mijn buikje zou zitten. Pap en ik hadden iets andere plannen in 2017, maar ons trouwen zal je mee gaan maken als kleine man en zal een meerwaarde zijn voor deze dag van pap en mam.

Vanaf het moment dat ik weet dat jij in mijn buikje zit, maak ik me zorgen

Met de week dat je groeit in mijn buik wordt ik steeds verliefder op jou. Iedere keer als ik jou mag aanschouwen op de echo krijg ik een golf van liefde door mij heen. De 20 weken echo was goed en ben weer even gerustgesteld, maar even dan.
Ik merk dat ik me al zorgen maak over je. Hoe je groeit, of alles in orde is met je, er geen gekke dingen aan de hand zijn enz enz. Vanaf het moment dat ik weet dat jij in mijn buikje zit maak ik me zorgen. Oh als we de 13 weken maar halen, hopelijk is de nekplooi meting positief, hopelijk is de 20 weken echo goed. En bij iedere mijlpaal voel ik even rust, maar vrij snel komen mijn zorgen weer terug.

LEES OOK: De brief van Inge aan haar baby

Ondanks dat kan ik heel erg van je aanwezigheid in mijn buik genieten en praat ik iedere dag tegen jou. Als ik je voel maakt mij dat weer gelukkig en denk; ja daar is mijn kleine boy weer. Iedere avond leg ik een muziek knuffeltje op mijn buik voordat ik ga slapen om zo al (hopelijk) een slaap ritme bij je te creëeren.

Ik kijk uit naar het moment als je geboren wordt en ik je in mijn armen kan sluiten en al mijn liefde aan je kan geven.

Lieve zoon van mij, je kwam onverwachts, maar hebt ervoor gezorgd dat ik mij een moeder voel en weet dat mij dit gaat lukken samen met je pap. Wij houden nu al heel veel van jou.

I love you
Ik hou van jou
Ich Lieben dich
(Dit zei opa iedere avond tegen mij als je mama naar bed ging)

Kus mam!

Wat wil jij je (ongeboren) baby vertellen? Wat wens je hem of haar toe? Wat zijn je dromen en je angsten? Schrijf je baby een brief en mail hem naar redactie@fammebaby.nl. Wie weet, staat jouw verhaal dan binnenkort hier op Famme Baby.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
#8 Lieve Baby… ‘Je hebt ervoor gezorgd dat ik me een moeder voel’
Sluiten