7x briljante beautyhacks met babyolie

Redactie 5 aug 2017 De baby

Babyolie alleen voor je baby? Echt niet! Het goedje is ook hartstikke handig op je kaptafel of in je badkamer. Voila: 7 beautyhacks met babyolie.

1. Waterproof make-up verwijderen

Eindelijk een oplossing om die hardnekkige laag waterproof mascara ‘s avonds van je wimpers te krijgen. Druppel een klein beetje babyolie op een wattenschijfje en wrijf er voorzichtig alle make-up mee weg.

2. Zachte, verzorgde nagelriemen

Je kunt een speciale nagelriem olie kopen, maar babyolie klaart de klus net zo goed en scheelt in de portemonnee. Wrijf je nagelriemen goed in met olie. Laat het even intrekken en was daarna je handen met zeep. Gebruik een milde zeep zodat je nagelriemen niet opnieuw uitdrogen.

3. Soepel scheren

Sommige vrouwen zweren erbij en wij zien de voordelen ook wel zitten. Vervang je scheerschuim voor babyolie en je scheert soepel en goedkoop.

LEES OOK:Wegwerp luiers versus wasbare luiers: de voors en tegens

4. Zachte huid

Babyolie is ook inzetbaar voor droge plekjes als je ellebogen of knieholtes. Zo blijft je huid superzacht, net als… de billetjes van je baby 🙂

5. Prachtige benen

Wist je dat Beyoncé zichzelf er bijna dagelijks mee insmeert? En als het goed genoeg is voor Queen B, is het goed genoeg voor ons. Je zult zien dat je benen, extra ingesmeerd met babyolie, geweldig zullen stralen. Smeer ze dagelijks na het douchen in. Kom maar op met die zomer, onze benen zijn er klaar voor.

6. Mooie hielen

Droge hielen hebben ook baat bij babyolie. In de zomermaanden zit je al helemaal niet wachten op kloven en droge velletjes. Even insmeren met wat babyolie en je ziet er niks meer van. Hallo, mooie voetjes!

7. Massages

Do we need to say more?

Er is nog een handig babyproduct dat je prima voor jezelf kan gebruiken: dit zijn 8 manieren waarop je babypoeder als beauty product kunt gebruiken.

Wil je meer van dit soort handige hacks lezen? Like ons dan op Facebook!

Reageer op artikel:
7x briljante beautyhacks met babyolie
Sluiten