7x babyvriendelijke cafés en hotspots in Nederland

Soraya Vogelaar 21 aug 2017 De baby

Onder het genot van een kop koffie bijkletsen met vriendinnen. En je niet zorgen hoeven maken of er genoeg plek is voor de kinderwagen. Deze koffietentjes en hotspots zijn babyvriendelijk en kindvriendelijk en van alle gemakken voorzien voor jou en je baby. We like it!

1. Blender – Amsterdam

babyvriendelijke cafés
Bron: Facebook Blender

Bij Blender is er genoeg ruimte. Er is een grote speelruimte en je hoeft niet moeilijk te doen met je kinderwagen; hier is gelukkig genoeg plaats voor. Je kunt er zelf genieten van broodjes, taarten en wat te drinken. Voor de kleine is er een speciale kindermenukaart met gezonde hapjes.

2. Denderz – Groningen

babyvriendelijke cafés
Bron: Facebook Denderz

Wil je even bijkomen in een gezellig tentje in Groningen? Dan is Denderz ideaal voor jou en je baby. Denderz staat goed bekend als een kindvriendelijke café en een ontmoetingsplek voor jonge ouders. Met een speelhoek, speelhuis en heel veel speelgoed is er genoeg voor de kleine om zich te vermaken. En er is een speciaal kindermenu met gezonde opties en lekkernijen. Je kunt ook een babyshower, kinderfeestje of kraamfeest bij Denderz houden.

LEES OOK: 7 super leuke dingen om samen met je baby te doen

3. Koffie en Kind – Den Haag

babyvriendelijke cafés
Bron: Facebook koffie en kind

Bij Koffie en Kind in Den Haag kun je gezellig onder het genot van een kop koffie bijkletsen met andere ouders. Voor de kinderen is er ruimte om te spelen. Volwassenen en baby’s jonger dan 6 maanden hebben gratis entree. Voor oudere kinderen is de entree 3,50 of 2,50 met een strippenkaart.

4. Theehuis Rhijnauwen – Utrecht

babyvriendelijke cafés
In de zomer genieten van een ijskoud drankje op een (gedeeltelijk) rookvrij terras aan het water. In Bunnik staat Theehuis Rhijnauwen. Binnen kom je ook niks tekort met je baby. Er is een ruime verschoonruimte en een speelhoek. Het theehuis is het hele jaar door elke dag geopend.

5. Confetti – Maastricht

babyvriendelijke cafés
Bron: Facebook Confetti

Familiecafé Confetti in Maastricht, doet zijn naam eer aan met het vrolijke en mierzoet interieur. Er is een aparte speelhoek en ondertussen kun jij genieten van een lekkere kop koffie.

LEES OOK: DIY: 15 leuke dingen om zelf te maken voor je baby

6. Croos – Rotterdam

babyvriendelijke cafés
Bron: Facebook CROOS

Heerlijke hapjes op de menukaart en een fijne huiselijke sfeer, daarvoor kan je bij CROOS in Rotterdam terecht. Maar ook aan de kleintjes is gedacht: er is een speelhoek, een kinderkeuken en een commode voor als je de luier van je baby moet verschonen. Daarnaast kun je hier ook een babyborrel/kraamfeest geven.

7. Your Coffee – Hilversum

babyvriendelijke cafés
In Hilversum kom je bij Your Coffee helemaal aan je trekken met je baby. Er is speciaal voor de kleintjes een speelzolder en er staat een magnetron voor het opwarmen van flesjes of potjes. Er is een babyverschoonruimte, waar er een voorraadje luiers en doekjes klaarligt. Handig als je geen zin hebt om die luiertas mee te sjouwen. De kinderwagen parkeer je in het speciaal daarvoor bedoelde kinderwagenpark.

Wil je nog meer leuke plekken om te vertoeven? Dit zijn de 8 hipste strandtenten voor nieuwe mama’s (én kinderen)

Heb jij je eigen favoriete hotspot? Deel het met ons op Facebook.

Reageer op artikel:
7x babyvriendelijke cafés en hotspots in Nederland
Sluiten