6 x waarom alle (zwangere) vrouwen de film ‘Voor elkaar gemaakt’ moeten zien

Van de makers van Mannenharten is er weer een Nederlandse romkom waar we met z’n allen naar toe moeten. De film Voor elkaar gemaakt is per-fect voor alle (zwangere) vrouwen die zin hebben in een flinke dosis humor.

Voor elkaar gemaakt gaat over Felix, een twintiger die als happy single wat bijverdient als spermadonor. Als een bizar seksavontuurtje met honing en een ongenodigde gast uit de hand loopt, wordt hij wakker in het ziekenhuis. Conclusie: doorgeknaagde zaadleiders. Ai. Via zijn broer komt Felix er achter dat zijn zaad terecht is gekomen bij tv-presentatrice Jip.

1. Voor elkaar gemaakt is een heerlijke feelgood film

Perfect om met je vriendinnen heen te gaan tijdens een meidenavond. Een bak popcorn, drankje erbij en tijd om eens even hard te lachen.

2. Baby’s, baby’s, baby’s

En naast baby’s ook nog veel jonge kinderen. En véél gepraat over – je raadt het al – baby’s. Als je nog niet zwanger bent gaan je eierstokken zeker rammelen van deze film, want de tweeling die een klein rolletje in de film speelt is zó leuk!

LEES OOK: Ga niet shoppen en 17 andere adviezen voor kersverse moeders

3. Genoeg mannelijk schoon om je mee te vermaken

voor elkaar gemaakt
We noemen hoofdrolspeler Matthijs van de Sande Bakhuyzen. Maar dat is niet alles, naast Matthijs kunnen we ook genieten van Roeland Fernhout, Ferdi Stofmeel, Fabian Jansen en Martijn Hillenius. Oh, en Beau van Erven Dorens heeft ook nog een klein rolletje in de film. Als spermadokter, jawel.

4. De rol van de achtjarige Mila

Mila is het achtjarige nichtje van Felix. In de strijd om Jip voor zich te winnen, helpt Mila hem met verschillende ideeën. Mila is nieuwsgierig en heeft een grote mond, maar dat is vooral een manier om haar angsten te verbloemen.

5. Loes Haverkort als Jip

voor elkaar gemaakt
Wij zijn fan van Loes Haverkort! Deze actrice is 1) steengoed en 2) lekker herkenbaar. Met haar blonde krullen, leuke jurkjes en felblauwe ogen is Loes geknipt voor de rol van TV-presentatrice Jip in de film. Ze komt in verschillende herkenbare situaties terecht, wat de film grappig en herkenbaar maakt.

6. De bloopers aan het eind

Altijd leuk als de film eindigt met de leukste bloopers die tijdens de draaidagen opgenomen zijn. Één ding is zeker: de cast heeft ontzettend veel lol gehad tijdens het maken van deze film. Een aanrader om ná de film zeker nog even te blijven zitten dus.

Voor elkaar gemaakt draait nú in de bioscoop.

‘Naar de bioscoop gaan’ staat op onze zwangerschapsbucketlist. Benieuwd wat daar nog meer op staat? 9 dingen voor op de zwangerschaps bucketlist voordat het zover is

Reageer op artikel:
6 x waarom alle (zwangere) vrouwen de film ‘Voor elkaar gemaakt’ moeten zien
Sluiten