De baby 17 jul 2017 Susan Dalstra

Geloof het of niet, maar deze vrouw is al 6 maanden zwanger

Sarah Stage is op dit moment zes maanden in verwachting van haar tweede kind, maar niets wijst daar op wanneer je haar ziet. 

Haar buik is namelijk platter dan plat en niets aan haar afgetrainde lijf verraadt dat er een nieuw leven in haar groeit. Sarah is een 33-jarig fitnessmodel met maar liefst 2,2 miljoen volgers op Instagram. Hoewel ze er niet uit ziet als de gemiddelde zwangere vrouw, verloopt Sarahs zwangerschap verder perfect normaal – al is het model helaas toch vaak genoodzaakt zichzelf te verdedigen.

LEES OOK: Waarom je vol trots je blote zwangere buik mag laten zien deze zomer

Negativiteit

‘Ik ben op een punt in m’n leven waar plezier, rust en geluk mijn eerste prioriteit zijn. Vooral nu ik zes maanden zwanger ben, is er geen ruimte voor negativiteit. Baby nummer twee is gezond en groeit prima’, schrijft ze op Instagram. Ook wijst ze critici erop dat ze toen ze zwanger was van haar eerste zoon James ook al veel commentaar kreeg en dat die maar liefst 9 pond woog toen hij ter wereld kwam. ‘We zijn allemaal anders, dat is wat ons speciaal en uniek maakt.’

 

Good morning little baby ?? #HumpDay #BumpDay #24weekspregnant #6monthspregnant ALSO, so happy that you ladies are loving my Fitness Ebook, tag me in your progress pics ?

Een bericht gedeeld door MY FITNESS EBOOK AVAIL NOW ?? (@sarahstage) op

Hope you have a fun and safe 4TH OF JULY! ???? #fourthofjuly #24weekspregnant #6monthspregnant

Een bericht gedeeld door MY FITNESS EBOOK AVAIL NOW ?? (@sarahstage) op

Zo’n afgetrainde buik krijg je niet zomaar, maar je kán je buikje laten verdwijnen met deze speciale ademhalingstechniek.

Nooit meer iets missen? Like ons op Facebook!

 

Instagram

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Geloof het of niet, maar deze vrouw is al 6 maanden zwanger
Sluiten