De mama 1 aug 2018 Redactie

4 voorbeelden van een groot gezin in een Tiny House

De Tiny House Movement heeft inmiddels al vele harten veroverd. Dat snappen we wel, want wonen in een Tiny House is duurzaam, goedkoper en veel rustiger dan in de drukke stad. Droom jij er ook over om in een Tiny House te gaan wonen, maar houdt je (grote) gezin je tegen? Dat is helemaal niet nodig. De onderstaande gezinnen bewijzen dat je echt niet in je eentje in een Tiny House hoeft te wonen. Met vier, vijf of zelfs zes personen kan net zo goed!

1. SHEDsistence

 

Het was de droom van Robert en Samantha om hun eigen Tiny House te ontwerpen en te bouwen, terwijl ze tegelijkertijd de natuur niet wilden verstoren. Ze hadden een gek idee: elke maand van het jaar bij een andere vriend in de buurt kamperen. Uit dit idee ontstond het plan van een eigen Tiny House. Inmiddels wonen ze er niet meer met z’n tweeën, maar voeden ze een baby op in hun kleine huis.

Het Tiny House van Robert en Samantha heeft veel slimme oplossingen die ruimte creëeren, zoals een hoog bed en veel opbergruimte onder de trap. Ook vind je opbergruimte onder de bank en is er een ‘rommelhok’ te vinden.

Lees het hele artikel op Roomed

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
4 voorbeelden van een groot gezin in een Tiny House
Sluiten