#2 Onbewoond eiland met je baby: Billendoekjes

Allemaal hebben we wel een favoriet product, ding of tool dat ons door de dagen heen helpt. Dat plezier, gemak, rust of verlichting betekent. Dat zorgt voor een blije baby en dus een blije ouder. Iets waar je niet zonder kan en dat je dus zonder twijfel meeneemt als je met je baby naar een onbewoond eiland gaat.

In de nieuwe reeks ‘Ik ga naar een onbewoond eiland met m’n baby en neem mee…’: Natte doekjes!

Jitra (38): ‘Dat natte doekjes je leven makkelijker maken, kan iedere aanstaande moeder bedenken. Maar dat billendoekjes beter zijn dan duizend 1000-dingen-doekjes bij elkaar, is een groot geheim dat nodig ontdekt moet worden.

Poep

Natuurlijk zijn natte doekjes heel handig als je weer eens met je dichtgeknepen neus boven de commode hangt. De explosie van bruine derrie is namelijk een stuk beter te handelen als je natte doekjes bij de hand hebt, maar ook voor een snelle wasbeurt of het schoonmaken van een peutersnoet of modderhand zijn ze ideaal. Dit zijn natuurlijk de voor de hand liggende functies waarvoor je de natte doekjes gebruikt. Maar lieve verse moeders en andere wezens: Natte doekjes zijn je VRIEND!’

‘Op bijna alle levensvragen is billendoekjes het antwoord’

Huisvrouw

Ik ben een moeder van vier en heb daarom een pittig huishouden draaiende te houden. Mijn wasmachine en droger staan vrijwel fulltime aan en ik heb twee stofzuigers om de idiote hoeveelheid stof die ons oude huis rijk is te verzamelen. Maar als de vloeren stofvrij zijn, dan ligt er nog een grijze waas over alle kasten, de deuren en de trappen. Hoe krijg je dat in hemelsnaam schoon? Tadaaa! Het antwoord is ‘natte doekjes’. Eigenlijk is dit het antwoord op heel veel vragen. Want hoe krijg je die ene vlek van je bank af? Juist. Hoe kom je toch nog knap voor de dag op kantoor als je baby net een melkboertje op je schouder liet? Inderdaad. En hoe krijg je die hondenpoep onder je pumps vandaan? Zie je wel. Op bijna alle levensvragen is billendoekjes het antwoord.

Voor iedereen

Na een beetje krachtige bevalling hebben veel vrouwen last van aambeien. Hoe je de pijn een beetje verzacht? Het antwoord is ook hier weer duidelijk. Maar niet alleen vrouwen, ook mannen en kinderen en laptops zijn heel blij met de natte doekjes. Er ligt bij ons standaard een pakje in de wc voor grootverbruik, maar ook voor schoonmaken van de bril. Ook heb ik ze altijd mee in de auto (de zwarte binnenkant van je auto ziet er als nieuw uit als je er even zo’n doekje overheen haalt) en er ligt steevast een pakje in mijn bureaulade. Het toetsenbord van mijn laptop is tegenwoordig altijd schoon en ruikt naar die heerlijke babygeur en dat is dan weer fijn als ik aan het werk ben en mijn minimeisje mis.’

Slimme vraag: Waarom billendoekjes?

  • Ze zijn multifunctioneel
  • In mijn geval ruiken ze goddelijk
  • Ze zijn het antwoord op zo veel vragen

Heb jij ook een item dat onmisbaar is voor jou en je baby? Laat het ons weten en stuur een bericht naar redactie@fammebaby.nl. Beschrijf waarom het voor jou en je kleine zo’n onmisbaar item is/was en wie weet vind je jouw item binnenkort op Famme Baby. Foto(‘s) erbij is leuk!

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
#2 Onbewoond eiland met je baby: Billendoekjes
Sluiten