#18 Lieve baby… ‘Vanaf het moment dat we jou zagen waren we verliefd’

Redactie 8 aug 2017 De baby

In deze serie schrijven moeders een brief aan hun (ongeboren) baby.  Brieven vol passie, vol emotie en vooral vol moederliefde. Want de band tussen moeder en kind is beschrijflijk mooi! Deze week de brief van Kelly (22).

Lieve baby,

Wat waren we intens gelukkig toen we ontdekte dat jij eraan kwam. We konden het gewoon niet geloven. We wilden dit gelukkige gevoel met de hele wereld delen! Ook ontstond er een moment van onzekerheid, blijft alles wel goed gaan? Is ons kleine wondertje wel gezond? We hebben de dagen afgeteld tot het eerste bezoek aan de verloskundige.

Ik kan mij dit gevoel nog zo goed herinneren! Jouw papa en mama zaten vol spanning in de wachtruimte te wachten. En daar was het moment dat we jou voor het eerst zouden zien. Ik weet niet wat er toen door me heen ging maar, vanaf het moment dat we jou zagen waren we helemaal verliefd.

LEES OOK: Dit gebeurt er met je hersenen als je moeder wordt

Jongetje of meisje?

We wilden dolgraag weten of je een jongetje of meisje zou zijn, en waren dolgelukkig toen we hoorden dat we ouders zouden worden van een kleine man. Jouw papa en mama kunnen niet wachten tot dat jij er bent, lieverd! We genieten elk moment van jou en je bewegingen. Zelfs als jij je omdraait voel ik me intens gelukkig.

Nu ik deze brief aan het schrijven ben krijg ik tranen in mn ogen. Ach, het zullen de hormonen wel zijn. Lieve baby, we weten nog niet hoe je eruit ziet of hoe je ruikt en voelt. Maar wat we wel weten is dat we van jou genieten, elk moment! Je bent zo welkom!

Tot snel,

Dikke kus van papa en mama

Het is fijn als je tijdens je zwangerschap, maar zeker daarna goed gesteund wordt door vriendlief. Op déze manier is hij de grootste support ooit!

Reageer op artikel:
#18 Lieve baby… ‘Vanaf het moment dat we jou zagen waren we verliefd’
Sluiten