Mercy Hiltrop
Mercy Hiltrop De baby 20 sep 2017

15 tweets die bewijzen dat Chrissy Teigen de ‘coolest mom ever’ is

Chrissy Teigen, wie kent haar niet? Deze belachelijk knappe vrouw is model (duh!), getrouwd met John Legend (niet slecht!) en moeder van Luna (lief!). En alsof dat nog niet genoeg is, is ze ook nog eens ongelofelijk grappig. Want echt, haar Tweets zijn hilarisch. Al helemaal die over het moederschap. Wij zijn fan!

Mijn collega Nienke omschreef het als geen ander op Famme. ‘Lieve Chrissy Teigen, ik wou dat je mijn BFF was. Niet alleen omdat je echt heel cool bent en knap en zo, niet alleen omdat je man John Legend is en omdat je het heerlijke eten dat in de door jou geschreven kookboeken staat ook echt eet. Niet alleen omdat je publiekelijk in slaap valt tijdens de Oscars en lacht om de zoveelste nipple slip, maar bovenal omdat je zo echt bent. Zo heerlijk eerlijk, ongeremd oprecht.’

Badass mom

En die eerlijkheid en oprechtheid komt nergens beter naar voren dan op Twitter. Famme Baby verzamelde de 15 grappigste Tweets van Chrissy over het moederschap. Hierin maakt ze op briljante wijze korte metten maakt met mommy bashing en deelt ze op hilarische wijze herkenbare ups & downs van het moederschap. Wij blijven erin. Go Chrissy!

En oh ja, wil je meer van dit soort leuke artikelen lezen? Like ons dan vooral. Word je blij van!

Over de eerste dagen na de bevalling:

1.

2.

3.

Over borstvoeding:

4.

OOK OP FAMME BABY: Ga niet shoppen en 17 andere adviezen voor kersverse moeders

5.

6.

Over mommy shamers:

7.

8.

9.

En zo zet ze ze op hun nummer, haha!

10.

She tells (shows) it like it is

11.

12.

OOK OP FAMME BABY: Je baby verwennen? ‘Kan niet!’ zegt de wetenschap

13.

14.

15.

Slappe lach? Dan wil je deze Tweets niet missen. Ryan Reynolds over het vaderschap op twitter: grappiger wordt het niet.

Bron foto’s: Getty

Redbookmag

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
15 tweets die bewijzen dat Chrissy Teigen de ‘coolest mom ever’ is
Sluiten