De baby 28 jun 2017 Soraya Vogelaar

Deze 12 babyfoto’s wil je écht maken in de eerste week

Yes, eindelijk is die kleine er! Het liefste, schattigste en mooiste wezentje dat je ooit hebt gezien en waar je niet genoeg foto’s van kunt nemen. Toch gebeurt het nog wel eens dat kersverse ouders in alle drukte (kraambezoek, poepluiers, ‘wil ‘ie nou weer eten?!’) de belangrijkste momenten vergeten vast te leggen. Of later zien dat de meeste babyfoto’s hetzelfde en bewogen zijn. Zonde van dat eerste baby fotoboek. Daarom hier een handige checklist.

Dit zijn de momenten en plaatjes die je absoluut wilt maken en die geweldig in je eerste baby fotoboek zullen staan. Denk aan die camera of smartphone, want die eerste week is zo voorbij en dan ben je te laat. Hier komt ‘ie:

1. Dat eerste huiltje

Bron: Lisa Quinn

De foto’s van jullie kersverse baby wil je natuurlijk vereeuwigen in een mooi fotoboek. Bij albelli kun je nu met de unieke promotiecode FAMMEBABY met maar liefst 25% korting een mooi fotoboek maken. Uit ervaring kunnen we zeggen dat het een goed idee is om er niet te lang mee te wachten. Als je eenmaal een fijne plek hebt gevonden waar je je fotoboeken makkelijk maakt, is het een fluitje van een cent om de boeken van je eerste baby, zijn eerste jaar en eventuele broertjes of zusjes daarna ook te maken. Deze fotoboeken zijn unieke documenten voor later en je maakt je kinderen er heel blij mee.

2. Samen met jou, mama

Het is zo bijzonder wanneer je je baby in je armen houdt. Al voel je je misschien nog niet helemaal op je best en ben je nog aan het ontzwangeren. Dit moment vastleggen zorgt voor mooie herinneringen.

3. Samen met papa

De trotse papa kan natuurlijk niet achterblijven.

4. Met andere familieleden

De verschillende generaties bij elkaar. Opa’s, oma’s, neefjes en nichtjes. Leuk om te zien en je legt zo iedereens kennismaking met het nieuwste familielid vast. Van wie heeft de baby het meest weg?

LEES OOK: 15 x schattige foto’s van baby en hond, die samen een dutje doen

5. Dat lieve gaapje

De onbewaakte momenten waarin er nog geen pose mogelijk is. Wanneer de kleine lief gaapt bijvoorbeeld.

6. Dat eerste glimlachje

7. De details

Die wimpertjes, voetjes, handjes, alles is zo klein en schattig! Door deze details vast te leggen, laat je de bijzondere kenmerken van je baby zien. En hoe klein alles echt is.

8. Familieportret

9. Met een dierbaar item

Tijdens deze periode komen er vast speciale cadeautjes voorbij of spullen die je met extra betekenis over wil dragen aan je baby. Denk bijvoorbeeld aan een speciaal gebreid dekentje, een erfstuk, of een allereerste speelgoedknuffel.

10. Als ‘ie voor het eerst drinkt

Bron: Lynsey Stone

11. Voor het eerst naar buiten

12. Lekker slapend in z’n bedje

Speciaal voor Famme Baby lezers hebben we een unieke aanbieding om nu snel en voordelig jouw eigen fotoboek te maken. Of het nu een zwangere-buik-boek wordt, vakantieboek 2017 of het eerste jaar van je kindje; maak jouw fotoboek vol met mooie momenten zodat je ze nooit meer vergeet en weer helemaal tot leven laten komen. Gebruik de speciale promotiecode FAMMEBABY, wacht er niet te lang mee, de actie is geldig tot en met 31 juli 2017. Ga snel naar albelli.nl/fammebaby17

Wanneer je al deze prachtige foto’s maakt, groeit je baby in de tussentijd natuurlijk door. Vanzelf komt dan het moment dat je samen met je baby leuke dingen kunt doen. Wij zetten 7 super leuke suggesties op een rijtje.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze 12 babyfoto’s wil je écht maken in de eerste week
Sluiten