10 super slimme hacks voor de buggy die iedere mama moét weten

Mercy Hiltrop 17 mrt 2017 De baby

Is je baby te groot geworden voor de kinderwagen, dan is het tijd voor de buggy. Een van de beste uitvindingen ooit wat ons betreft. Want waar zouden wij moeders van een kleintje zijn zonder dit handige ding? Onmisbaar als je even snel naar de winkel moet of tijdens een dagje dierentuin. En met deze hacks werkt ‘ie nog beter.

In deze video die MOM HACKS deelde, zie je een paar slimme ‘Stroller Hacks’. Van die dingen waarvan je denkt: dat ik daar zelf niet aan heb gedacht. En: wat handig! En wij zijn blijkbaar niet de enige die blij zijn met deze trucjes, het filmpje is meer dan 10 miljoen keer bekeken.

LEES OOK: Je baby verwennen? ‘Kan niet!’ zegt de wetenschap.

Handig!

Wat denk je bijvoorbeeld van het idee om grip om de handvatten te doen wanneer ze wat versleten zijn? Of om gewichten om de voorwielen te doen, zodat de buggy niet meer om kiepert? Goed bedacht, toch? In het filmpje zie je nog tien slimme trucjes die iedereen met een kleintje en een buggy zou moeten weten. Snel kijken!

Wat ook een geweldige uitvinding is voor iedereen met een kleintje die wel eens op vakantie gaat is het opvouwbare slaaptentje. Famme’s Baby Florine legt je haarfijn uit waarom.

Reageer op artikel:
10 super slimme hacks voor de buggy die iedere mama moét weten
Sluiten