10 maffe adviezen om zwanger te raken (vanuit de hele wereld)

Helaas is zwanger worden niet voor iedereen vanzelfsprekend. Op het wereldwijde web zijn daarom talloze ‘trucjes’ te vinden die beweren te helpen bij het zwanger worden. Wij delen er een paar met jullie. Of ze werken? We vragen het ons af. Geestig zijn ze zeker.

Zoals je sokken aanhouden tijdens de seks, of een theelepel hoestsiroop voordat jullie aan de slag gaan. Je kunt het altijd proberen, toch? Je weet maar nooit…

1. Draag sokken tijdens de seks

Koude voeten verminderen de vruchtbaarheid. Tenminste dat denken ze in China. Volgens de traditionele Chinese geneeskunde zorgen koude voeten namelijk voor een verminderde ‘qi’ (levenskracht) richting baarmoeder, wat de conceptie lastiger maakt.

2. Wil je een jongen? Sla dan iets kapot tijdens de daad

We zeiden het toch: hilarisch! Het idee achter dit advies: door dingen kapot te maken tijdens de seks, stijgt het testosteronlevel. Dat is weer van invloed is op het zaad van de man. Overigens hoeft je man niet met een hamer in de aanslag te zitten. Porno kijken of sporten hebben hetzelfde effect.

3. Piercing in je neus

Volgens de Ayurvedische leer zorgt het piercen van je linker neusvleugel ervoor dat er eveneens ‘qi’ stroomt richting baarmoeder. Indiase teenringen, ook wel Bichiya’s genoemd, zijn ook nog een optie. Deze schijnen de sekslust te bevorderen en je menstruatie regelmatiger te maken.

4. Een bakkie voor de seks

Gezellig toch, eerst samen een kop koffie drinken? Het is in ieder geval wel gunstig voor de man, want drinkt ‘ie een half uur voor de vrijpartij een kopje vloeibaar goud, dan schijnt dit de beweeglijkheid van het sperma te bevorderen. Overigens schijnt te veel koffie weer ongunstig te zijn voor de vruchtbaarheid, dus alles met mate.

Benieuwd naar de andere 6 onorthodoxe en maffe manieren om sneller zwanger te worden? Die lees je op Famme.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over zwanger zijn, moeder worden en het leven met je baby in je mailbox.

Reageer op artikel:
10 maffe adviezen om zwanger te raken (vanuit de hele wereld)
Sluiten