10 Gênante momenten tijdens de seks als je zwanger bent

Marleen Staal 15 jul 2018 Zwanger

Seks, we weten allemaal hoe het moet. Zo ben je überhaupt in de eerste plaats zwanger geraakt, laten we wel wezen. Dat je ook gewoon tijdens je zwangerschap de liefde kan bedrijven, weet ook iedereen. Al kan dit soms net even wat gênanter uitpakken dan een gemiddelde vrijpartij. Thanks hormonen!

Farting in love

Behalve de nodige dirty talk komen er misschien ook per ongeluk vieze dingen uit andere gaten uit je lichaam. Ben je net lekker op gang, blijken je darmen dat ook te zijn. En laat je nou net wat meer gas in je lijf hebben dan normaal nu de hormonen door je lijf vliegen. Sorry scheet, eh schat!

LEES OOK: 8 redenen waarom seks tijdens je zwangerschap een supergoed idee is

Kotsen

Kotsen is alles behalve kinky, maar ja. Jouw organen heb je sinds je zwanger bent niet meer zelf onder controle. Ja blaas, we’re talking to you. Ook je maag leidt een compleet eigen leven en de welbekende misselijkheid komt en gaat. Voornamelijk in golven. Je maag heeft vooral lak aan het kiezen van ‘de juiste momenten’, zeker in het eerste trimester. Precies wanneer jij tussen de lakens belandt met je lief, komt alles omhoog. Fijn.

Slaapmutsje

Moe zijn is het nieuwe ademen als je zwanger bent. Je kan het woord ‘kussen’ niet eens spellen of je dommelt al in slaap. En als de seks iets té ontspannend is… zzz.

Lekker lekken

Er gebeurt gewoon een hele hoop down there. Alles doet pijn, trekt en lekt nu er een baby op je blaas drukt. Als er ook maar iets de buurt van de onderste regionen komt, begint er al spontaan iets te druppelen. Plas? Ander vocht? Niemand weet het. Het gebeurt gewoon.

‘Maar als ik de baby nou raak?’

NEE DAT GEBEURT NIET. Natuurlijk is deze derde partij in het spel nou niet bepaald het trio dat je man ooit in gedachten had, je baby merkt er echt niks van. Dus net zoals hoofdpijn, hoeft de baby geen excuus te zijn om niet even een wipje te wagen.

LEES OOK: Deze 10 vrouwen vertellen wat er veranderde aan seks na het krijgen van een baby

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Er komt een punt in je zwangerschap waarop je geen zicht meer hebt op wat er nou eigenlijk allemaal gebeurt. En dat bedoelen we in de meest letterlijke zin van het woord. Het is een beetje raden of het allemaal goed (en in) gaat, als je niet eens je eigen knieën meer kan zien.

Pletgevaar

Je bent bang om met je enorme buik de boel te pletten. Zowel je man als de baby. Dus maakt je je daar tijdens een vrijpartij minstens vier keer zorgen over. En dan moet je je ook nog focussen op het genieten van het hele gebeuren. Lastig, lastig, lastig.

Handje nodig?

Ga je eindelijk een beetje goed, wil één van de twee van standje wisselen. Zie dat maar eens zelfstandig te doen. Not. Ineens krijgt ‘handwerk’ een heel andere betekenis als hij je bij elke beweging een handje moet helpen. Killt best wel de mood.

Een moetje

Seks als je 40 weken zwanger bent. Je hebt wel andere dingen aan je hoofd. Maar als de dagen verstrijken en er is na 41 weken nog steeds geen baby, dan kan seks nog weleens de oplossing zijn. Fijn, zo’n natuurlijke opwekker, maar de lol gaat er wel vanaf als je dit dag in, dag uit ‘moet’.

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
10 Gênante momenten tijdens de seks als je zwanger bent
Sluiten